BORSA DE TREBALL

Inici » Borsa de treball

Vols treballar en una entitat de la FEATE?

Ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres en cas que trobem una vacant que encaixi amb el vostre perfil.

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.
Nom

Pots

Portal d'Ocupació del Tercer Sector Social

POTS és el Portal d’Ocupació del Tercer Sector Social, un projecte impulsat per la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i La Confederació Empresarial del Tercer Sector Social de Catalunya, les dues entitats representatives del sector.

El portal pretén promoure l’ocupació de qualitat i inclusiva i ser un punt de trobada per a les professionals de l’àmbit social que busquen feina i per a les entitats socials que necessiten incorporar talent a les seves organitzacions. Aquesta connexió permet que, des de l’economia social, es puguin desenvolupar projectes amb impacte social que transformen la societat perquè sigui més justa, inclusiva i igualitària.

POTS també vol cobrir demandes exprés i donar a conèixer el tercer sector social i l’economia social i solidària, a més de fer visible què significa treballar-hi i de recollir dades sobre l’ocupació a l’economia social i solidària amb la finalitat de disposar de més eines per a resoldre les necessitats del sector en aquest àmbit.