Data

29 febr. 2024
Activitat realitzada

Hora

12:00 - 14:00

Intel·ligència artificial i drets socials: riscos i oportunitats (MWC)

Un any més, des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social i, en col·laboració amb l’European Social Network (ESN), organitzem una nova jornada al Mobile World Congress sota el títol ‘Intel·ligència artificial i drets socials’ i tindrem un espai a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona el dia 29 de febrer entre les 12 i les 14h.

Aquest cop, posarem el focus en els riscos i oportunitats que presenta la intel·ligència artificial en relació amb la garantia dels drets socials. Per fer-ho, es presentaran dos informes, es compartiran experiències i bones pràctiques d’entitats socials i es promourà un debat obert per conèixer com les administracions públiques gestionen aquest nou paradigma.

L’acte està obert només a les federacions de la Taula del Tercer Sector que, prèviament, hagin sol·licitat l’acreditació corresponent. En els pròxims dies, compartirem els detalls sobre el procés d’acreditació, així com el programa complet de la jornada.

MÉS INFORMACIÓ

Shopping Basket