Nova etapa del projecte “Alena”

El projecte “Equipaments per un envelliment saludable i sostenible” de la FEATE és un model holístic i transversal que es pot aplicar a altres equipaments. I així ho hem fet amb el nom “Alena”, un projecte compartit amb Vector5 i BATEC.

En la sessió de valoració realitzada el dia 31 de gener, a la Fundació Santa Susanna (entitat sòcia de la FEATE), s’ha acordat continuar la col·laboració. 
En aquesta nova etapa es plantegen com a objectius millorar l’eina d’autodiagnosi recollint les aportacions dels grups de treball i continuar acompanyant als centres cercant finançament i implementant millores. 
D’altra banda, tots els centres que han participat en el projecte disposen d’un full de ruta per avançar en les accions de millora resultants de l’eina d’autodiagnosi.

Alena ha comptat amb el finançament de les subvencions pel Clima en el marc del Pla d’acció per l’emergència climàtica 2030 de l’Ajuntament de Barcelona i de les subvencions de Projectes Singulars del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya

I ha reconegut per l’Ajuntament de Barcelona com una bona idea per canviar el món 2022.

Shopping Basket